СтопкаРедактор: Стопкадър Нова ТвЛекарите не са нещо различно от представителна извадка

...
СтопкаРедактор: Стопкадър Нова ТвЛекарите не са нещо различно от представителна извадка
Коментари Харесай

Музикант за пияния лекар във Варна: Жал ми е за този хирург, той сигурно е спасявал животи

СтопкаРедактор: 

Стопкадър Нова Тв

Лекарите не са нещо друго от представителна извадка на нашия целия народ и без да желая да осъждам или да извинявам някой, до момента в който не си на някой в обувките, в профил постоянно е доста елементарно да се разяснява. Сигурен съм, че всички ще се съгласите с мен, без значение дали сте лекари или не, че това е безусловно неприемливо, до момента в който си на работа, в свободното си време прави каквото искаш, и то такава виновна работа, която ти избавя животи.

Така в „ Пресечна точка “ по Нова Тв музикантът Пейо Филипов разяснява случилото се във варненска болница, когато доктор с 1,9 промила алкохол е трябвало да окаже помощ на жена в сериозно положение, доведена от брачна половинка й.

Впоследствие, аз четейки новините, разбрах, че въпросният доктор е и началник на поделение, което би трябвало да го задължава още повече. Да бъде минимум образец за сътрудниците си. Що се отнася до административното му наказване, в случай че ме заловен на пътя да съм направил ПТП с подобен промил или по-малко, мисля че ще ми лишават книжката и може да не се отърва единствено с административно наказване, изключително в случай че не ми е първото. Така че дано да кажат способените инстанции дали това е задоволително. За мен е безусловно неприемливо да е по този начин на работа. Жал ми е за този хирург, тъй като той несъмнено е спасявал животи преди този момент, добави Филипов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР